Fertilitets holdforløb

På vores 8 ugers fertilitetsfremmende holdforløb undervises du i yoga og fertilitetsfremmende øvelsesterapi efter Mojizova-metoden samt generel fertilitetsfremmende livsstil.

Holdforløbet er for alle kvinder med fertilitetsudfordringer, og for dig der ønsker at gøre noget godt for din krop, sind og fertilitet.

Hver undervisningsgang er 2 timer, hvor vi i den første halvdel gennemgår dagens tema med tilknytning til fertiliteten. Temaerne kan være cyklus, menstruationssmerter, livmoderens position, stressreduktion og vejrtrækning, sexliv, motion og kostvaner mm. Herefter laver vi blid, behagelig yoga med udgangspunkt i fysioterapeutiske øvelser efter Mojizosva-metoden, der har fokus og afspænding, bevægelighed og øget blodcirkulation til de reproduktive organer og bækkenet. Du opfordres til at udføre øvelserne derhjemme mellem undervisningsgangene, for at opnå de bedste resultater og kendskab til øvelserne. Vi sørger for at klæde dig rigtig godt på, med god instruktion og udleveret materiale.

Holdforløbet kan med stor fordel benyttes som forberedelse til eller samtidig med medicinsk fertilitetsbehandling, eller til dig der stadig forsøger på naturlig vis. Mojizova-metoden har gennem forskning vist sig, at kunne firedoble en kvindes chance for at opnå en naturlig graviditet.

Vi mødes hver uge i 2 timer hen over 8 uger. Der er plads til 6 deltagere på holdet, så vi opretholder et intimt og trygt fællesskab for kvinder i samme situation. Der vil være god tid til at udveksle erfaring, historie, tanker, følelser og forståelse om at være barnløs med andre, hvilket kan være en stor støtte for dig til, at kunne rumme din egen situation.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 52 18 eller på mail hello@kliniknors.dk Vi glæder os til at tage mod dig på vores fertilitetsfremmende holdforløb.

Hej med dig der følger med hos Klinik Nors 💛

Siden opstart i februar 2022 har vi været på en kæmpe rejse med klinikken. Vi er enormt taknemmelige for alt den opbakning og støtte vi har fået fra alle jer i vores lille virke, og sætter stor pris på alle jer der har lagt vejen forbi Klinik Nors.

Vi har valgt at lukke klinikken med dens nuværende form pr. 15/10/2022. Det vil derfor ikke længere være muligt at få vores kombination af fysioterapi og hormonterapi.

Camilla vil stadig udøve fertilitetsfremmende fysioterapi og akupunktur i andre lokaler. Hun kan kontaktes på norscm@me.comeller telefon 30662437. Dog er Camilla væk i perioden 14/10-16/11.

For hormonterapeutiske konsultationer hos Janni er det muligt at skrive sig på en venteliste til behandlinger i det nye år på mailen janninors@outlook.com eller sms til 30662497.

Vi vil endnu en gang benytte lejligheden til at sige et kæmpe tak og på gensyn til alle der følger med ❤️

Kærligst

Camilla og Janni Nors

Klinik Nors