Kom i kontakt med os

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om hvorvidt vi kan hjælpe dig, og vi vil altid være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på mail, telefon eller via nedenstående kontaktformular.

Klinik Nors

Rantzausgade 41 kld.
9000 Aalborg

Tlf: 70 60 52 18

hello@kliniknors.dk


Udfyld formularen og skriv gerne lidt om dig selv og dine udfordringer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hej med dig der følger med hos Klinik Nors 💛

Siden opstart i februar 2022 har vi været på en kæmpe rejse med klinikken. Vi er enormt taknemmelige for alt den opbakning og støtte vi har fået fra alle jer i vores lille virke, og sætter stor pris på alle jer der har lagt vejen forbi Klinik Nors.

Vi har valgt at lukke klinikken med dens nuværende form pr. 15/10/2022. Det vil derfor ikke længere være muligt at få vores kombination af fysioterapi og hormonterapi.

Camilla vil stadig udøve fertilitetsfremmende fysioterapi og akupunktur i andre lokaler. Hun kan kontaktes på norscm@me.comeller telefon 30662437. Dog er Camilla væk i perioden 14/10-16/11.

For hormonterapeutiske konsultationer hos Janni er det muligt at skrive sig på en venteliste til behandlinger i det nye år på mailen janninors@outlook.com eller sms til 30662497.

Vi vil endnu en gang benytte lejligheden til at sige et kæmpe tak og på gensyn til alle der følger med ❤️

Kærligst

Camilla og Janni Nors

Klinik Nors