Laboratorietest

Nogle gange kræver en ordentlig udredning en laboratorietest, så vi opnår en dybere viden og forståelse af din situation, til en mere målrettet behandling. Disse tests sammenholdes naturligvis med din helbredshistorik og aktuelle symptomer. Mange tests kan tages hos egen læge eller i forbindelse med fertilitetsbehandling, men nogle tests findes ikke i det etablerede system. Alle analyser og tests vi tilbyder i Klinik Nors foregår i samarbejde med Nordic Laboratories, som er en af Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. Deres hovedsæde ligger i København.

Vi vurderer sammen hvilke tests, der er relevante ud fra dit specifikke sygdomskompleks. Testkits sendes direkte til dig, så du kan tage testen derhjemme. Resultatet af testen sendes til Klinik Nors, og sammen gennemgår vi analysesvaret i en opfølgende hormonterapeutisk konsultation. Beløbet for laboratorieanalysen angivet nedenfor er udelukkende for selve testen, og prisen for en opfølgende konsultation inkl. gennemgang og programlægning ud fra resultatet, kommer derfor oveni.

Nedenstående er eksempler på laboratorieanalyser vi oftest anvender i Klinik Nors fra Nordic Laboratories:

DUTCH Complete (Stress og kønshormoner)

Den store hormontest, som giver en omfattende profil af køns- og binyrehormoner samt deres metabolitter. Derudover måles det daglige mønster af frit kortisol (stresshormon) og melatonin (søvnhormon). Denne unikke kombination af klinisk information er ikke tilgængelig gennem nogen anden test. En fantastisk test til at hjælpe med at diagnosticere hormonelle ubalancer hos både kvinder og mænd.
Testen måler udelukkende på tørret urin, og prøven skal opsamles over 2 dage.

Pris: 2395 kr.

DUTCH Cycle Mapping

Kan være særlig relevant for dig der kæmper med infertilitet, og irregulære menstruationscyklusser fx grundet PCOS, og ønsker at kortlægge din cyklus.
Testen måler udelukkende på tørret urin. Der skal indsamles 25 prøver igennem 22 dage, for at kortlægge østrogen og progesterons variation igennem cyklus. Testen kan tages uanset om du har kort, lang eller uregelmæssig cyklus.

Pris: 2995 kr.

Fertility Profile

En analyse, der via spyt og blodspot (fingerprik) måler niveauet af de hormoner, som bidrager til den kvindelig fertilitet. Testen måler både kønshormoner, stresshormoner, stofskiftehormoner samt LH og FSH.

Pris: 2775 kr.

Complete Iodine Thyroid w/elements (Stofskiftetest)

Et velreguleret stofskifte er essentielt for mange biokemiske processer i kroppen og har betydning for vores fertilitet. Testen kan bl.a. være relevant for personer, som oplever symptomer på stofskifteproblemer, men som har fået at vide, at deres TSH var normalt.

Testen måler alle relevante stofskiftehormoner samt cofaktorer som jod, selen og inhibitorer som brom og arsen. Testen er en kombination af urin, spyt og blodspot (fingerprik).

Pris: 2475 kr. / 2750 kr.
(for testen inklusive måling af stresshormonet kortisol)

Derudover findes diverse afføringsanalyser og fødevareintolerance tests, der kan være gavnlige for netop din sundhedsproblematik.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en af laboratorieanalyserne.