Praktisk om konsultationer

Ved fertilitetskonsultation, cykluskonsultation eller konsultationsopfølgning – hormonterapi er du velkommen ved fysisk fremmøde i klinikken, men kan også vælge om vi skal afholde konsultationen over Zoom eller Teams.

For at konsultationen bliver dybdegående, modtager du, i to separate mails, ved booking et stort helbredsspørgeskema og en 5 dages kostdagbog, som skal være tilbagesendt senest 2 hverdage inden konsultationen. Vær opmærksom på at når i bestiller som par, vil i modtage 4 separate mail, to til kvinden og to til manden.

Første konsultation starter altid med en samtale for at danne overblik over tidligere og nuværende symptomer, sygdomme, kostvaner, ordineret medicin mm. Sammen ser vi på om der er behov for bestilling af laboratorietests eller blodprøver ved egen læge. Disse tests er uden for konsultationspris. Herefter vil der være en fysioterapeutisk undersøgelse.

Efter endt konsultation modtager du et behandlingsprogram via mail, med de tiltag vi har gennemgået under konsultationen. Behandlingsprogrammet kan indeholde justering af kost, bevægelse, søvnvaner, stressreduktion, kosttilskud mm. samt fysioterapeutisk behandlingsforslag. tilpasset din situation og din hverdag.
Efter modtaget behandlingsprogram er der altid mulighed for 15 min. gratis gennemgang med tid til besvarelse af spørgsmål.

1 uge efter første konsultation snakker vi sammen om hvordan det er gået, og om der skal laves nogle småjusteringer.

Hvor lang tid tager det?
Da vi er individuelle, vil det være forskelligt hvor langt et forløb der skal til, for at opnå det ønskede. Vi aftaler typisk efter endt konsultation hvornår vi ses igen, og hvor meget støtte og motivation du har brug for, for at kunne gennemføre med succes.

Betaling
Der betales via MobilePay eller Easypay ved booking.

Tilskud
Klinik Nors er en privat specialklinik uden ydernummer, hvilket betyder at du kan komme hos os uden henvisning fra egen læge. Du kan derfor heller ikke få tilskud fra det offentlige.

Sygeforsikringen “danmark”
Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, kan du i Klinik Nors få tilskud til dine fysioterapeutiske behandlinger. Dette gælder dog ikke din 1. konsultation, da denne er en kombination af hormonterapi og fysioterapi.
Du kan yderligere få tilskud på vores holdforløb. Tilskuddet kan opnås uden henvisning fra egen læge. Det er et krav at du har haft en startkonsultation ved din fysioterapeut, Camilla, hvor du bliver henvist til holdforløbet. For at få tilskud skal der være en specifikt behandlingsfokus som eks. underlivssmerter, genoptræning efter kejsersnit, ryg/nakke smerter og/eller andre problematikker. Sygesikringen ”danmark” tilbyder ikke tilskud til forbyggende eller vedligeholdende træning.

Afbudspolitik
Bliver du forhindret i at møde op, skal din tid være afbestilt senest 2 hverdage inden, da vi påbegynder forberedelserne til din konsultation her.
Ved afbestilling senere end 48 timer inden konsultationens start, faktureres du for 50% af konsultationsbeløbet.
Ved udeblivelse faktureres du for 100% af konsultationsbeløbet.

Afbud kan ske direkte i bookingsystemet eller direkte til behandleren:

Janni Nors
30 66 24 97
janni@kliniknors.dk

Camillla Nors
30 66 24 37
camilla@kliniknors.dk

Laboratorietests
Nogle gange kræver en ordentlig udredning en laboratorietest, så vi opnår en dybere viden og forståelse af din situation og videre optimering. Alle tests og analyser foregår vi Nordic Laboratories som er en af Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. Deres hovedsæde ligger på Nygade i indre København.

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% på din første behandling i klinikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få lærerig, ærlig og kærlig viden viden om den kvindelige cyklus samt mænd og kvinders fertilitet.

Ved tilmelding modtager du en rabatkode, der giver dig 15% på din første behandling i klinikken.

Ved tilmelding af nyhedsbrev accepterer du samtidig, at vi gemmer dine data.