Mød Lene

Psykoterapeut

Uddannelse og kurser:

Psykoterapeut 2020

Mindfulness instruktør 2016

Nada (øre akupressur) 2016

Grunduddannelse i kognitive behandlingsformer 2015

Socialrådgiver 2010 

Samtaleterapi

At arbejde på at få et barn eller være i gang med et fertilitetsforløb, kan være en enorm hård proces for både manden og kvinden. Vi tror på at det er vigtigt også at tage hånd om det mentale i rejsen mod et barn, og derfor har vi allieret os med Lene.

Lene arbejder som psykoterapeut for dig som kæmper med ufrivillig barnløshed og som ønsker et trygt rum til at tillade, at tale om de svære følelser og tanker, der kan være forbundet med kampen om at blive forældre.

Gennem samtaleterapi tages der udgangspunkt i dig og det du ønsker at have fokus på. Det kan være alt fra hvordan du kan håndtere at dine veninder bliver gravide, hvordan du håndterer sorgen i endnu ikke at være forælder, til hvordan du generelt kan yde omsorg for dig selv igennem ufrivillig barnløshed.
Vi tilbyder både samtaleterapi for den enkelte og parterapi for parret, der synes det kan være lidt svært at være kommunikere, forstå og tale sammen og rumme hinanden i kampen om et barn.

God kemi og tillid er vigtig

Vi tror på at god kemi og tillid er vigtigt, for at vi kan indlede et godt samarbejde. Lene tilbyder derfor 30 minutters gratis afklarende samtale, så du kan finde ud af, om hun er den rigtige til at hjælpe dig igennem dit forløb.

Hej med dig der følger med hos Klinik Nors 💛

Siden opstart i februar 2022 har vi været på en kæmpe rejse med klinikken. Vi er enormt taknemmelige for alt den opbakning og støtte vi har fået fra alle jer i vores lille virke, og sætter stor pris på alle jer der har lagt vejen forbi Klinik Nors.

Vi har valgt at lukke klinikken med dens nuværende form pr. 15/10/2022. Det vil derfor ikke længere være muligt at få vores kombination af fysioterapi og hormonterapi.

Camilla vil stadig udøve fertilitetsfremmende fysioterapi og akupunktur i andre lokaler. Hun kan kontaktes på norscm@me.comeller telefon 30662437. Dog er Camilla væk i perioden 14/10-16/11.

For hormonterapeutiske konsultationer hos Janni er det muligt at skrive sig på en venteliste til behandlinger i det nye år på mailen janninors@outlook.com eller sms til 30662497.

Vi vil endnu en gang benytte lejligheden til at sige et kæmpe tak og på gensyn til alle der følger med ❤️

Kærligst

Camilla og Janni Nors

Klinik Nors