Mød Maria

Psykolog med speciale i sorg og krise samt specialisering inden for det holistiske felt, med fokus på forbindelsen mellem krop og sind.

Uddannelse og kurser:

  • Psykolog (Bsc. og Cand. Psych.) ved Aalborg Universitet, 2019
  • Coach og medstifter af Aalborg Universitets Coachingcenter (AUCC), 2017
  • Kurser i seksualitetens psykologi + diverse behandlingsmetoder herunder kognitiv adfærdsterapi, integrativ gestalt praksis, narrativ terapi og den psykodynamiske metode.
  • Mindfullness Practitioner Course, level I, II, III & Master, Udemy, 2020
  • The Science of Well-being, Yale University, 2020
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Accredited Certificate, Udemy, 2020
  • Emotional freedom technique (EFT), 2021
  • Mentaliseringsbaseret tilgang, CSM, 2021

Samtaleterapi

At arbejde på at få et barn eller være i gang med et fertilitetsforløb, kan være en enorm hård proces for både manden og kvinden. Vi tror på at det er vigtigt også at tage hånd om det mentale i rejsen mod et barn, og derfor har vi allieret os med Maria.

Maria arbejder som psykologi og coach for dig som kæmper med ufrivillig barnløshed og som ønsker et trygt rum til at tillade, at tale om de svære følelser og tanker, der kan være forbundet med kampen om at blive forældre.

Gennem samtaleterapi tages der udgangspunkt i dig og det du ønsker at have fokus på. Det kan være alt fra hvordan du kan håndtere at dine veninder bliver gravide, hvordan du håndterer sorgen i endnu ikke at være forælder, til hvordan du generelt kan yde omsorg for dig selv igennem ufrivillig barnløshed.
Vi tilbyder både samtaleterapi for den enkelte og parterapi for parret, der synes det kan være lidt svært at være kommunikere, forstå og tale sammen og rumme hinanden i kampen om et barn.

God kemi og tillid er vigtig

Vi tror på at god kemi og tillid er vigtigt, for at vi kan indlede et godt samarbejde. Maria tilbyder derfor 30 minutters gratis afklarende samtale, så du kan finde ud af, om hun er den rigtige til at hjælpe dig igennem dit forløb.